UW VAART OP MAAT MET PARTYJACHT THALES


Een vaart met Partyjacht Thales komt tot stand in samenspraak met u. Aan alle details wordt aandacht besteed zodat uw wensen worden vertaald naar een unieke vaarbeleving. De vaarroute en vaartijden worden altijd naar uw wensen samengesteld. Aan boord bent u VIP gast, u en uw gezelschap zal het aan niets ontbreken.

Zo is de Thales een geschikte locatie voor vergaderingen, feestelijke zakelijke gelegenheden, brainstorm sessies, product presentaties, maar bijvoorbeeld ook voor een huwelijk, een rondvaart naar een bedrijfsbezichtiging of cultureel hoogtepunt, of voor uw jubileum, zakelijk of privé.

Partyjacht Thales vaart met gezelschappen van 4 tot en met 30 personen. Met Partyjacht Thales kunt u ook meerdere dagen achtereen varen, deelnemen aan nautische evenementen of het ultieme uitzicht bieden aan uw gasten tijdens vuurwerkshows of luchtvaart activiteiten.

Uw vaarprijs is altijd inclusief nautisch personeel, bediening en inclusief gebruik van alle faciliteiten van het jacht.


U kunt geheel vrijblijvend een optie plaatsen op de door u gewenste datum en tijd waarop u met Partyjacht Thales wilt varen. Een optie is kosteloos en in principe 10 dagen geldig. Zonder bericht verloopt de optie na 10 dagen.


Partyjacht Thales voor uw rondvaart in Rotterdam


 

DE KOMBUIS VAN PARTYJACHT THALES


De Thales is uitgerust met een modern, professioneel geoutilleerd kombuis dat voldoet aan alle eisen die vandaag de dag aan een restaurantkeuken/kombuis worden gesteld (haccp).

De chef-kok en zijn brigade presenteren alle vers bereide heerlijkheden vanaf het buffet in de hoofdsalon of serveren de gerechten aan tafel uit als het een diner betreft. Wat de Thales u biedt, is verfijnd verzorgd culinair genot.

Gezien aan boord uitsluitend wordt gewerkt met dagverse producten die tijdens de vaart worden bereid, kunnen wij ook tegemoetkomen aan wensen zoals het verwerken van seizoensproducten in gerechten, (medische) diëten, halal of vegetarische maaltijden.

Maak een culinair feest van uw rondvaart in Rotterdam

 

NAUTISCHE ERVARING AAN BOORD


U en uw gasten worden ontvangen op het panoramadek, dit bevindt zich boven, achter op het jacht (bij hoog water of lage kade komt u via het achterdek beneden aan boord). Vanuit het panoramadek komt u in de bovensalon. Vanuit deze "serre" heeft u niet alleen het mooiste uitzicht op alle bezienswaardigheden tijdens de vaart, ook kunt u vanuit de bovensalon een kijkje komen nemen in de stuurhut. Het nautisch personeel beantwoordt daar al uw vragen over de hoogwaardige navigatie systemen, het varen en alle techniek aan boord van het zeewaardige jacht Thales.

Nautische ervaring aan boord van Partyjacht Thales


Lees meer over varen met Partyjacht Thales